Vill du ge kunder eller anställda en julklapp som gör dem klokare? Med en prenumeration på Vad Vi Vet bidrar du till deras kunskap under hela 2022!

Samtidigt finansierar julklappen Vad Vi Vets arbete med att förklara fakta på ett opartiskt sätt för att motverka polariseringen av samhället. Något som kommer att vara extra viktigt under det valår vi har framför oss.

En prenumeration på Vad Vi Vet är perfekt att ge till personalen. Istället för att ge en bok som man ofta gjorde förr så känns detta mycket modernare och hållbarare. - Fredrik

Tillfälliga regler gör julgåvan extra förmånlig i år

Tack vare tillfälliga regler under pandemin kan företag ge anställda skattefria gåvor upp till 2 500 kr under 2021 - istället för 500 kronor som normalt. Ta vara på möjligheten genom att ge dina anställda en extra julklapp i form av en prenumeration på Vad Vi Vet!

Vi sköter allt det praktiska

Vi har gjort det lätt för dig att ordna julklappen till alla. Allt du behöver göra är att mejla en lista till oss över alla som du vill ge julklappen och vilken adress du vill att vi skickar fakturan till.

  • Vi skapar personliga konton till alla, och skickar ut aktiveringsmejl till alla som står på din lista innan julafton.
  • När du beställer får ett informationspaket du kan använda när du berättar om din julklapp. Det innehåller en kort text och bilder som funkar fint på intranät och i epost.
  • Anger du refernsnummer när du beställer skickar vi elektronisk faktura vilket innebär att fakturan hamnar direkt i ert affärssystem, vilket förenklar din attestering.

Gör så här för att beställa

Hos Vad Vi Vet slipper du klicka dig igenom hundra steg för att beställa - du kan göra allt med ett enda mejl.

  • Mejla till salj@vvvmedia.se och gör din beställning. Du får en bekräftelse med mejl inom någon dag.
  • Inkludera en lista över de mejladresser som går till de som du vill ska få Vad Vi Vet i julklapp.