Den senaste tiden har vi märkt hur allt fler lärare skaffat abonnemang på Vad Vi Vet. Som en högstadielärare skriver “Jag tycker att era ämnen är aktuella och sakliga, och till stor hjälp för mig i mitt arbete som lärare i svenska. Saker kan vara tankeväckande även om de är objektiva.”

Som en del av Vad Vi Vets arbete med att motverka polariseringen i samhället genom att sprida fakta har vi tagit fram ett särskilt erbjudande till lärare.

Om du arbetar med att lära barn och unga fakta kan du få Vad Vi Vet till halva priset på ett abonnemang under ett helt år! På så sätt kan du försäkra dig om att du alltid har koll på aktuella ämnen.

  • Allt du behöver göra är att skicka ett mejl till oss via det här formuläret. Uppge vilket ämne du undervisar i och på vilken skola eller universitet du arbetar, så återkommer vi med en länk där du kan ta del av erbjudandet.
  • Inte lärare? Tipsa en vän som undervisar om det här erbjudandet.
☝️
Villkor. För att ta del av erbjudandet måste du arbeta med pedagogiskt arbete i svenska förskolor, grundskolor eller högskola och universitet. Du väljer själv om du vill teckna abonnemang för ett år eller en månad. Rabatten dras från ordinarie pris. Du kan närsomhelst avsluta ditt abonnemang. Erbjudandet gäller till 2022-03-31.