Om du driver företag har du säkert märkt att många av de entreprenörer som syns i media tycks vara män, ofta i Stockholm, som fått riskkapital för en idé som ännu inte prövats ordentligt. Så ser inte verkligheten ut för de flesta företagare.

”Nästa steg” är podden där riktiga företagare ger vettiga råd utifrån sina egna erfarenheter. I avsnitt som oftast är kortare än 30 minuter får du träffa folk som är som du, företagare i verkligheten. De är framgångsrika butiksägare, trädfällare, redovisningskonsulter, trädgårdsmästare, Icahandlare, yogalärare, solcellsmontörer och mycket annat på orter som Ängelholm, Borås, Alby, Piteå, Hudiksvall, Alingsås, Lund och Gnosjö.

I "Nästa steg" berättar dessa vettiga, duktiga kvinnor och män hur de lärt sig skriva säljande offerter, rekrytera smart, sälja via Instagram, byta spår, lägga ner, fakturera klokt, hantera pandemin och sälja sin kunskap som en tjänst - bland mycket annat. Det finns redan 20 avsnitt att välja mellan.

“Nästa steg” är en podd för mindre företag som både är nyttig och rolig - du kommer känna igen dig och du kommer att lära dig nya saker som du har nytta av när du och ditt företag tar nästa steg. Om du inte lyssnar på poddar tidigare är det här rätt podd att börja med!

Lyssna där poddar finns

Klicka nedan för att lyssna på senaste avsnittet eller för att hitta ett avsnitt som tar upp just det som du funderar på i ditt företag. Du kommer att gilla det du hör.


Podden presenteras av Almi