Vad Vi Vet.

Vad Vi Vet.

Share this post

Vad Vi Vet.
Vad Vi Vet.
Fryst är minst lika färskt som färskt
Copy link
Facebook
Email
Notes
More
🥗 🍺 Mat & Dryck

Fryst är minst lika färskt som färskt

Att välja djupfrysta grönsaker när du inte behöver nyplockade råvaror är ett sätt att spara pengar, minska svinnet och ändå äta färskare mat.

Redaktionen's avatar
Redaktionen
Mar 25, 2025
∙ Paid

Share this post

Vad Vi Vet.
Vad Vi Vet.
Fryst är minst lika färskt som färskt
Copy link
Facebook
Email
Notes
More
1
Share

All mat blir dålig så småningom. På julbordet hittar vi en rad olika exempel på hur man historiskt sett förlängt livslängden på mat. Att grava lax, lägga in sill, röka kött, torka lutfisk, konservera päron eller koka sylt är alla sätt som gör det möjligt att ta tillvara på den skörd man fick under några korta månader och som skulle räcka hela året. Rotf…

Keep reading with a 7-day free trial

Subscribe to Vad Vi Vet. to keep reading this post and get 7 days of free access to the full post archives.

Already a paid subscriber? Sign in
© 2025 Bildningsaktiebolaget Vad Vi Vet.
Privacy ∙ Terms ∙ Collection notice
Start writingGet the app
Substack is the home for great culture

Share

Copy link
Facebook
Email
Notes
More