I filmen knackar två porrskådisar på dörren och berättar för mamman att de faktiskt brukar komma hem till sonen Matt titt som tätt, men då via hans surfplatta, hans Playstation, telefon etc.

Filmen uppmärksammar ett välkänt faktum: det är väldigt lätt för barn och unga att hitta porr på nätet. Det kan ske utan intention eftersom de flesta porrsajter är gratis och inte kräver åldersverifiering, eller medveten och drivet av nyfikenhet. Barn upptäcker ofta porr av en händelse medan tonåringar vanligtvis söker upp det.

Effekterna av att ha sett porr är väldokumenterade. När tonåringar lär sig om sex från porrens värld formar det också deras förhållande till sex och förväntningar på sexuella relationer. Mycket av mainstreamporren innehåller inslag av aggression och övergrepp som går över gränsen till vad som är straffbart.

Maria Ahlin om porrens påverkan på vår uppfattning om sex.

Det är helt normalt att unga är nyfikna på sex. Det bästa sättet att stödja dem i det är att ha öppna, ärliga samtal om vad de kan komma att se och hur det sexet och de relationerna skiljer sig från det verkligheten. Att det är skådespeleri och att ingen frågar den andra om samtycke är också en av poängerna som görs i reklamfilmen från Nya Zeeland.