Vad Vi Vet.
Perspektiv - med Per Grankvist
32. Om att skapa riktigt bra kontor - med Magnus Thure Nilsson, Media Evolution City
0:00
-56:46

32. Om att skapa riktigt bra kontor - med Magnus Thure Nilsson, Media Evolution City

När jag kommer in på ett kontor känner jag direkt om ger mig energi eller om det dränerar mig på kraft. Vad gör ett kontor trevligt? Och är det detsamma som gör ett kontor effektivt? Ett kontor som får mig att känna mig välkommen är Media Evolution City i Malmö, där Magnus Thure Nilsson är chef. Han är också en av de som kanske tänkt mest på det här med vad ett kontor är och ska göra för de som jobbar där och framförallt: hur det ska upplevas. Han menar att utformningen av kontoret är viktig men likväl överskattad. Hur kulturen är konstruerad är viktigare än hur kontoret är strukturerat och detta var bara en av de många intressanta perspektiv han bjöd på i vårt samtal. Ett måsteavsnitt för alla som står i begrepp att formge ett nytt kontor!

#perspektivpodden

Perspektiv görs av Vad Vi Vet. Vi filtrerar nyhetsflödet och ger dig faktabaserade förklaringar av de viktigaste aktuella händelserna. Skaffa mer fakta i dina flöden genom att följa @vadvivet

Producent: Gabriella Lahti. Programledare: Per Grankvist @pergrankvist


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vad Vi Vet.
Perspektiv - med Per Grankvist
Per Grankvist, grundare av Vad Vi Vet, intervjuar en person som har förmågan att förklara ett aktuellt ämne med ett intressant perspektiv. Lyssna så förstår du varför podden blivit en av Sveriges populäraste vetenskapspoddar!