Vad Vi Vet.
Perspektiv - med Per Grankvist
41. Siduri Poli om vikten av att bygga en community
0:00
-40:40

41. Siduri Poli om vikten av att bygga en community

Skillnaden mellan ett nätverk och en community är att den förra bara består av kontaktuppgifter medan den senare delar gemensamma värderingar. Det säger Siduri Poli, grundare till innovationshuset Changershub och författare till boken “Hur du lyckas i en vit värld” (Forum).

Tillsammans pratar vi om vad hon lärt sig från techvärlden om att bygga en community och som funkar lika bra när man ska samla människor kring en gemensam sak. Vi diskuterar även vikten av att vara medveten om sina privilegier (och varför Poli blir så provocerad av de influencers som inte är det) och är så är vi lite oeniga om en underdog alltid måste skälla uppåt eller inte.

Bokrekommendationer (Länkar till Adlibris)

#perspektivpodden Producent: Jens Back. Programledare: Per Grankvist. Perspektiv görs av Vad Vi Vet. Vi filtrerar nyhetsflödet och ger dig faktabaserade förklaringar av de viktigaste aktuella händelserna. Skaffa mer fakta i dina flöden genom att följa @vadvivet


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vad Vi Vet.
Perspektiv - med Per Grankvist
Per Grankvist, grundare av Vad Vi Vet, intervjuar en person som har förmågan att förklara ett aktuellt ämne med ett intressant perspektiv. Lyssna så förstår du varför podden blivit en av Sveriges populäraste vetenskapspoddar!