Vad Vi Vet.

Vad Vi Vet.

Share this post

Vad Vi Vet.
Vad Vi Vet.
Fördelarna med att äta råvaror som är i säsong
Copy link
Facebook
Email
Notes
More
🥗 🍺 Mat & Dryck

Fördelarna med att äta råvaror som är i säsong

Att välja råvaror som är i säsong är bra för hälsan, plånboken och planeten.

Redaktionen's avatar
Redaktionen
Apr 16, 2025
∙ Paid

Share this post

Vad Vi Vet.
Vad Vi Vet.
Fördelarna med att äta råvaror som är i säsong
Copy link
Facebook
Email
Notes
More
1
Share

Att äta säsongsbetonat är lika gammalt som jordbruket självt, för vad skulle de annars göra? Innan det var vanligt att konservera mat åt människor det som växte på fälten i närheten, i deras trädgårdar eller det man hittade i naturen när det var redo att skördas.

För att upptäcka fördelarna med säsongsanpassad mat bör du lära dig vilka frukter och grönsa…

Keep reading with a 7-day free trial

Subscribe to Vad Vi Vet. to keep reading this post and get 7 days of free access to the full post archives.

Already a paid subscriber? Sign in
© 2025 Bildningsaktiebolaget Vad Vi Vet.
Privacy ∙ Terms ∙ Collection notice
Start writingGet the app
Substack is the home for great culture

Share

Copy link
Facebook
Email
Notes
More