Vad Vi Vet.
Nästa steg
13. Att skriva en vinnande offert
0:00
-50:10

13. Att skriva en vinnande offert

Responsen från lyssnarna efter första säsongen av Nästa steg var otroligt fin men podden blev kanske inte riktigt en superhit och i sponsorkontraktet med Almi fanns ingen klausul om automatiskt förnyelse. Dessutom var samarbetet med Almi ärligt talat ganska struligt i perioder och det tog då mycket energi. Men efter sin inledande frustration har Per Grankvist har insett att det nog var hans fel eftersom offerten han skrev var otydlig och tvetydig. - och tyvärr är det inte första gången det händer när Per skrivit offerter. Så om det överhuvudtaget ska bli en andra säsong så måste Per snabbt bli mycket bättre på att skriva offerter. Kan Payman Hazheer på Workshop och Jenny Treffner på Billogram lära honom knepen som gjort att de lyckats med sitt sälj?

Följ med när Per får lära sig vikten av tydlighet, varför det är så att göra misstaget att tror att man ska framstå som professionell och varför kunden borde veta exakt vad som står i offerten, innan de ens sett den. Och hör vad Almi tycker om det nya förslaget.

Nästa steg är en podd från Vad Vi Vet. På https://instagram.com/vvv.foretag delar vi med oss av råd och tips kring företagande. Du hittar oss även på LinkedIn - sök bara efter "Vad Vi Vet"!

Programledare: Per Grankvist. Producent och klippning Jens Back.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vad Vi Vet.
Nästa steg
Nästa steg är podden för företagare som vill lära av andra. I varje avsnitt hör du helt vanliga, vettiga företagare från hela Sverige som berättar hur de tog nästa steg i sin egen och företagets utveckling. Lärorik, underhållande och konkret. Lyssna så förstår varför "Nästa steg" blivit en av Sveriges populäraste poddar om entreprenörskap!