Vad Vi Vet.
Nästa steg
16. Planering - är det verkligen värt mödan?
0:00
-23:19

16. Planering - är det verkligen värt mödan?

Nog är det sant att planering är bra, men är det inte också sant att ett riktigt bra äventyr är resultatet av bristande planering? 2020 lärde oss hur snabbt planer kan bli inaktuella och bland de som klarade sig bäst var de företag som i grund och botten hade en sund affärsidé, och som samtidigt hade möjlighet att vara flexibla. I avsnittet hör du vilka råd som Livia Moore på startupkuvösen Antler ger till de tusen företag som de ska starta de kommande åren, och varför hon anser att ett bra lag är viktigare än en bra plan. Dessutom förklarar riskapitalisten Tatiana Shalalvand på Inventure hur planeringen påverkas av vilken fas ditt företag befinner sig i.

“Nästa steg” är producerad av Jens Back och Per Grankvist. Klippning av Hanna Brandén, och mixning av Stray Dog Studios. Programledare: Per Grankvist. Vill du ha fler förklaringar av hur andra företagare jobbar smart när de ska ta nästa steg, följ oss på Instagram: @vvv.foretag När du delar i sociala kanaler, använd #nastasteg “Nästa steg” är en podd från Vad Vi Vet. Följ oss i dina sociala kanaler om du vill ha faktabaserade förklaringar av aktuella händelser - varje dag.

Avsnittet presenteras av Almi. Läs mer om vad de kan göra för dig på almi.se/tasteget


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vad Vi Vet.
Nästa steg
Nästa steg är podden för företagare som vill lära av andra. I varje avsnitt hör du helt vanliga, vettiga företagare från hela Sverige som berättar hur de tog nästa steg i sin egen och företagets utveckling. Lärorik, underhållande och konkret. Lyssna så förstår varför "Nästa steg" blivit en av Sveriges populäraste poddar om entreprenörskap!