Vad Vi Vet.
Nästa steg
17. Om att behålla kunder och att skaffa bra recensioner
0:00
-25:32

17. Om att behålla kunder och att skaffa bra recensioner

Som företagare vet du att du lyckats göra kunderna nöjda när de rekommenderar dig till sina vänner. Så är fallet med Storholmens Träd på Lidingö som låtit sig inspireras av sättet att bemöta gäster i besöksnäringen. Vi följde med en dag för att se hur de gör, och i avsnittet förklarar Christian Åberg om hur de delat in kontakten med kunden i flera steg och hur det hjälper dem göra kunderna nöjda.

Missnöjda kunder berättar också för sina vänner. Eller så skriver de dåliga recensioner på nätet och det är en av orsakerna till att många företagare drar sig för att uppmuntra betyg. Men vad många företagare inte tänker på är att nöjda kunder också gärna skriver betyg, om de bara får frågan. Det berättar Tobias Basilius på Sveriges största omdömessajt Reco.se

“Nästa steg” är producerad av Jens Back och Per Grankvist. Klippning av Hanna Brandén, och mixning av Stray Dog Studios. Programledare: Per Grankvist. Vill du ha fler förklaringar av hur andra företagare jobbar smart när de ska ta nästa steg, följ oss på Instagram: @vvv.foretag När du delar i sociala kanaler, använd #nastasteg

“Nästa steg” är en podd från Vad Vi Vet. Följ oss i dina sociala kanaler om du vill ha faktabaserade förklaringar av aktuella händelser - varje dag.

Podden presenteras av Almi. Läs mer om vad de kan göra för dig på almi.se/tasteget


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vad Vi Vet.
Nästa steg
Nästa steg är podden för företagare som vill lära av andra. I varje avsnitt hör du helt vanliga, vettiga företagare från hela Sverige som berättar hur de tog nästa steg i sin egen och företagets utveckling. Lärorik, underhållande och konkret. Lyssna så förstår varför "Nästa steg" blivit en av Sveriges populäraste poddar om entreprenörskap!