Vad Vi Vet.
Nästa steg
23. Hur hittar man en parhäst?
0:00
-21:14

23. Hur hittar man en parhäst?

Livet som företagare än ensamt och många drömmer om en parhäst. Frågan är hur var man hittar någon som kan hjälpas åt att dra det tunga lasset och hur man vet vilken häst man ska satsa på? Vi har åkt till Landskrona för att träffa ett radarpar, Cecilia Nilsson och Johanna Lindskoug, två frisörer som möttes första gången på en klippkurs. De har gått sida vid sida i flera år, avslutar varandras meningar och tycks vara en perfekt matchning. Deras gemensamma projekt är hårvårdföretaget Bruns Products som vuxit snabbt de senaste åren. Tillsammans berättar de livligt om sitt första möte och fortsättningen på den gemensamma resan. Dessutom får du höra vilka frågor du bör ställa dig om du letar efter en parhäst och om några av de faktorer man bör tänka på för att skapa det där ömsesidiga förtroendet många längtar efter.

Länken till Crosbys som sjunger i början av avsnittet. https://www.youtube.com/watch?t=49&v=ukD8zj6ngVY&feature=youtu.be

Vill du ha fler förklaringar av hur andra företagare jobbar smart när de ska ta nästa steg, följ oss på Instagram: @vvv.foretag 

När du delar i sociala kanaler, använd #nastasteg

“Nästa steg” är en podd från Vad Vi Vet. Följ oss i dina sociala kanaler om du vill ha förklaringar av aktuella händelser direkt i ditt flöde. Kortfattat och fördjupande, faktagranskat och ovinklat, direkt i ditt flöde. - varje dag.

“Nästa steg” är producerad av Jens Back och Per Grankvist. Klippning av Hanna Brandén, och mixning av Stray Dog Studios. Programledare: Per Grankvist. 

Podden presenteras av Almi. Läs mer om vad de kan göra för dig på almi.se/tasteget


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vad Vi Vet.
Nästa steg
Nästa steg är podden för företagare som vill lära av andra. I varje avsnitt hör du helt vanliga, vettiga företagare från hela Sverige som berättar hur de tog nästa steg i sin egen och företagets utveckling. Lärorik, underhållande och konkret. Lyssna så förstår varför "Nästa steg" blivit en av Sveriges populäraste poddar om entreprenörskap!