Vad Vi Vet.
Nästa steg
27. Coachens råd när du ska starta eget vid sidan om.
0:00
-25:42

27. Coachens råd när du ska starta eget vid sidan om.

“Det finns många wannapreprenörer [...] alltså folk som vill starta företag men faktiskt aldrig gör det och det är lite synd.” Det säger Christian Malmström som startade eget som idrottscoach för några år sedan. Kanske är det så att oavsett om man vill springa fem mil, tappa fem kilo eller bli företagare, så är det viktigaste att komma igång? I avsnittet hör du också Karin Svensson som driver sin firma vid sidan om jobbet på gummifabriken, och hur hon för för att validera att idén är värd att satsa på.

Vill du ha fler förklaringar av hur andra företagare jobbar smart när de ska ta nästa steg, följ oss på Instagram: @vvv.foretag När du delar i sociala kanaler, använd #nästasteg

“Nästa steg” är en podd från Vad Vi Vet. Följ oss i dina sociala kanaler för att bli lite smartare varje dag.

Avsnittet är producerat av Jens Back och Per Grankvist. Klippning av Hanna Brandén, och mixning av Stray Dog Studios. Programledare: Per Grankvist. 

Podden presenteras av Almi. Läs mer om vad de kan göra för dig på almi.se/tasteget


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vad Vi Vet.
Nästa steg
Nästa steg är podden för företagare som vill lära av andra. I varje avsnitt hör du helt vanliga, vettiga företagare från hela Sverige som berättar hur de tog nästa steg i sin egen och företagets utveckling. Lärorik, underhållande och konkret. Lyssna så förstår varför "Nästa steg" blivit en av Sveriges populäraste poddar om entreprenörskap!