Vad Vi Vet.
Nästa steg
31. Rådvill? En mentor kan ge företaget skjuts.
0:00
-21:13

31. Rådvill? En mentor kan ge företaget skjuts.

En mentor är ett smart sätt att lära sig av andras misstag och samtidigt få ta del av perspektiv på hur de gjorde för att övervinna problem som liknar de du står inför. Elin Basander André i Halmstad berättar om hur hon hittat sina mentorer och hur hon resonerat kring vilka mentorer som hon behövt i olika faser. Mohammed Al-Hasnawi har inte bara haft flera mentorer genom sitt liv som företagare, han blev också årets mentor i Halland 2020 och han berättar vad som han anser vara den viktigaste faktorn för att man ska få en mentor att tacka ja till att ge dig och företaget en skjuts framåt.

Vill du ha fler förklaringar av hur andra företagare jobbar smart när de ska ta nästa steg, följ oss på Instagram: @vvv.foretag När du delar i sociala kanaler, använd #nästasteg

“Nästa steg” är en podd från Vad Vi Vet. Följ oss i dina sociala kanaler för att bli lite smartare varje dag.

Avsnittet är producerat av Jens Back och Per Grankvist. Klippning av Hanna Brandén, och mixning av Stray Dog Studios. Programledare: Per Grankvist. 

Podden presenteras av Almi. Läs mer om vad de kan göra för dig på almi.se/tasteget


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vad Vi Vet.
Nästa steg
Nästa steg är podden för företagare som vill lära av andra. I varje avsnitt hör du helt vanliga, vettiga företagare från hela Sverige som berättar hur de tog nästa steg i sin egen och företagets utveckling. Lärorik, underhållande och konkret. Lyssna så förstår varför "Nästa steg" blivit en av Sveriges populäraste poddar om entreprenörskap!