Vad Vi Vet.
Nästa steg
32. Att lyckas med offentlig upphandling
0:00
-25:39

32. Att lyckas med offentlig upphandling

Många företagare verkar tro att offentlig upphandling är komplicerat och svårt att vinna men det handlar egentligen bara om att läsa och ifrågasätta underlagen på rätt sätt. Det säger Vivian Obaid på Blomsterhallen i Uppsala som vunnit upphandlingar i 18 år. Vi åkte dit för att förstå hennes vinnande strategier och ta reda på vad det egentligen kan ge. Dessutom berättar hon om varför det också bidragit till att hon fått fler privatkunder.

Vill du ha fler förklaringar av hur andra företagare jobbar smart när de ska ta nästa steg, följ oss på Instagram: @vvv.foretag När du delar i sociala kanaler, använd #nästasteg “Nästa steg” är en podd från Vad Vi Vet.

Avsnittet är producerat av Jens Back och Per Grankvist. Klippning av Hanna Brandén, och mixning av Stray Dog Studios. Programledare: Per Grankvist. 

Podden presenteras av Almi. Läs mer om vad de kan göra för dig på almi.se/tasteget


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vad Vi Vet.
Nästa steg
Nästa steg är podden för företagare som vill lära av andra. I varje avsnitt hör du helt vanliga, vettiga företagare från hela Sverige som berättar hur de tog nästa steg i sin egen och företagets utveckling. Lärorik, underhållande och konkret. Lyssna så förstår varför "Nästa steg" blivit en av Sveriges populäraste poddar om entreprenörskap!