Vad Vi Vet.
Nästa steg
33. Om att lära sig nya saker hela tiden som företagare - utan att gå en enda utbildning
0:00
-21:41

33. Om att lära sig nya saker hela tiden som företagare - utan att gå en enda utbildning

Som företagare har man inte tid att springa på seminarier eller att gå kurser hela tiden. Så hur gör man för att ta ett kliv framåt och lära sig nya grejer löpande? Räknas googlandet och timmarna på YouTube?

I Tibro ligger Ljusgårda som är en av Europas största inomhusodlingar. Varje vecka skördar de tonvis med sallad. En av grundarna är Erik Lundgren som varit med och utvecklat odlingsmetoderna och de mesta han kan har han lärt sig själv. Vi pratar med honom om hur han lär sig massor inom områden där han inte har en aning och som han från början kanske inte ens är intresserad av.

Vill du ha fler förklaringar av hur andra företagare jobbar smart när de ska ta nästa steg, följ oss på Instagram: @vvv.foretagande 

När du delar i sociala kanaler, använd #nastasteg

“Nästa steg” är producerad av Jens Back och Per Grankvist. Mixning av Stray Dog Studios. 

Podden presenteras av Almi. Läs mer om vad de kan göra för dig på almi.se/tasteget


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vad Vi Vet.
Nästa steg
Nästa steg är podden för företagare som vill lära av andra. I varje avsnitt hör du helt vanliga, vettiga företagare från hela Sverige som berättar hur de tog nästa steg i sin egen och företagets utveckling. Lärorik, underhållande och konkret. Lyssna så förstår varför "Nästa steg" blivit en av Sveriges populäraste poddar om entreprenörskap!