Vad Vi Vet.
Nästa steg
34. Hur bibehåller man en påhittig kultur efter den första idén?
0:00
-32:59

34. Hur bibehåller man en påhittig kultur efter den första idén?

Vilken idiot som helst kan väl uppfinna en en skiftnyckel eller fyr eller en telefon - frågan är hur man skapar en företagskultur som inte är beroende av en ensam uppfinnare och som fortsätter komma på nya grejer? I Linköping träffar vi Lisa Åbom som är vd för Nira Dynamics, ett bolag som länge levt på en storsäljande produkt men som lyckats hitta på mer produkter och tjänster. Hon berättar bland annat om betydelsen av att skapa en trygg kultur för att folk ska våga ta risker. I samma stad finns Pierre Wallgren som är vd för Vinnergi, ett konsultbolag som vuxit snabbt. En av de saker han pratar om är hur de gjorde innovationsgraden mätbar genom att fråga sina kunder.

Vill du ha fler förklaringar av hur andra företagare jobbar smart när de ska ta nästa steg, följ oss på Instagram: @vvv.foretagande 

När du delar i sociala kanaler, använd #nastasteg

“Nästa steg” är producerad av Jens Back och Per Grankvist. Mixning av Stray Dog Studios. 

Podden presenteras av Almi. Läs mer om vad de kan göra för dig på almi.se/tasteget


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vad Vi Vet.
Nästa steg
Nästa steg är podden för företagare som vill lära av andra. I varje avsnitt hör du helt vanliga, vettiga företagare från hela Sverige som berättar hur de tog nästa steg i sin egen och företagets utveckling. Lärorik, underhållande och konkret. Lyssna så förstår varför "Nästa steg" blivit en av Sveriges populäraste poddar om entreprenörskap!