Vad Vi Vet.
Nästa steg
36. Så får du kontroll på din leverantörskedja
0:00
-32:17

36. Så får du kontroll på din leverantörskedja

De senaste åren har pandemin påverkat de globala leverantörskedjorna. Det gjorde det tydligt hur viktigt det är att ha en leverantörskedja som fungerar även under normala omständigheter. Några som vet vikten av detta är Arild Links i Helsingborg. Som så många andra smyckestillverkare valde Arild Links att lägga tillverkningen utomlands för att minska kostnaderna och samtidigt slå vakt om kvaliteten. Men inte långt senare kom de hem igen. 

Hör Fredrik Ivansson, medgrundare till företaget, berätta om hur de tog kontroll över sin leverantörskedja och hur det är möjligt att skapa lokal produktion på en global skala. 

Och kan din nästa leverantör vara en robot? Vi blickar in i leverantörskedjans framtid i ett samtal med Carl Berg som driver företaget Hugo Delivery. 

Vill du ha fler förklaringar av hur andra företagare jobbar smart när de ska ta nästa steg, följ oss på Instagram: @vvv.foretagande När du delar i sociala kanaler, använd #nästasteg 

“Nästa steg” är en podd från Vad Vi Vet. Avsnittet är producerat av Jens Back och Per Grankvist. Klippning av Hanna Brandén, och mixning av Stray Dog Studios. Programledare: Per Grankvist. 

Podden presenteras av Almi. Läs mer om vad de kan göra för dig på almi.se/tasteget


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vad Vi Vet.
Nästa steg
Nästa steg är podden för företagare som vill lära av andra. I varje avsnitt hör du helt vanliga, vettiga företagare från hela Sverige som berättar hur de tog nästa steg i sin egen och företagets utveckling. Lärorik, underhållande och konkret. Lyssna så förstår varför "Nästa steg" blivit en av Sveriges populäraste poddar om entreprenörskap!