Vad Vi Vet.
Nästa steg
39. Om att börja med två tomma händer
0:00
-34:29

39. Om att börja med två tomma händer

I över tjugo år har Gunilla von Platen brutit ny mark i näringslivet. Men det har inte, som det sällan är, varit en spikrak resa.

“Jag skulle säga att det är bullshit med tur. Det är svinhårt arbete.”

Efter IT-kraschen 2000, som hon beskriver som att alla pengar hon investerat försvann över en natt, började hon om och planerade på att starta bolag. Von Platen säger att hon får ett tunnelseende när hon väl har bestämt sig för något.

Lyssna på von Platen i ett samtal om hur hon började med två tomma händer och blev en av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer.

Vill du ha fler förklaringar av hur andra företagare jobbar smart när de ska ta nästa steg, följ oss på Instagram: @vvv.foretag När du delar i sociala kanaler, använd #nästasteg 

“Nästa steg” är en podd från Vad Vi Vet. Avsnittet är producerat av Jens Back och Per Grankvist. Klippning av Hanna Brandén, och mixning av Stray Dog Studios. Programledare: Per Grankvist. 

Podden presenteras av Almi. Läs mer om vad de kan göra för dig på almi.se/tasteget


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vad Vi Vet.
Nästa steg
Nästa steg är podden för företagare som vill lära av andra. I varje avsnitt hör du helt vanliga, vettiga företagare från hela Sverige som berättar hur de tog nästa steg i sin egen och företagets utveckling. Lärorik, underhållande och konkret. Lyssna så förstår varför "Nästa steg" blivit en av Sveriges populäraste poddar om entreprenörskap!