Vad Vi Vet.
Nästa steg
44. Om att starta företag för att få ett bättre liv
0:00
-36:45

44. Om att starta företag för att få ett bättre liv

Vem drömmer inte om att göra något annat ibland? Att hoppa av det där jobbet man tröttnat på för att istället satsa på sin passion? Vad ska man  i så fall tänka på innan man tar ett sådant steg? Ska man ta mindre, lite mer smygande steg eller är ett jättekliv att rekommendera?

Michael Missailidis driver Höga Kustens Kafferosteri. Det som började som ett semesterprojekt har blivit ett heltidsprojekt för Missailidis, efter att tidigare ha jobbat inom IT-branschen. Så hur visste han att det var rätt tillfälle att byta bana? Och vilka ambitioner ska man ha när man väljer att starta något nytt?

“Nästa steg” är en podd från Vad Vi Vet, tjänsten som snabbt gör dig mer allmänbildad i aktuella ämnen. Skaffa ett gratiskonto på vadvivet.se 

Programledare: Per Grankvist @pergrankvist Redaktör: Andrea von Essen. Klippning: Jens Back. Publicering: Sara Lundgren. Mixning: Stray Dog Studios.  

Podden presenteras av Almi. Läs mer om vad de kan göra för dig på almi.se/tasteget


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vad Vi Vet.
Nästa steg
Nästa steg är podden för företagare som vill lära av andra. I varje avsnitt hör du helt vanliga, vettiga företagare från hela Sverige som berättar hur de tog nästa steg i sin egen och företagets utveckling. Lärorik, underhållande och konkret. Lyssna så förstår varför "Nästa steg" blivit en av Sveriges populäraste poddar om entreprenörskap!