Vad Vi Vet.
Nästa steg
45. Företagare utan strategi? Visst går det!
0:00
-28:13

45. Företagare utan strategi? Visst går det!

När man läser om företagare och entreprenörer får man ofta intrycket att allihop satsat hårt och målmedvetet, att de varit ambitiösa från allra första början och att det därefter varit en spikrak väg till framgången. De har haft mål, satt strategier och gjort planer och sen har de förverkligat dem.

Ändå ser verkligheten annorlunda ut. Så hur gör man om man saknar tydliga mål, snygga strategier och konkreta planer. Går det ens att växa då? Ja det är klart, och det är Frid Ahmad, grundare av FSA Workouts, ett exempel på. Och han låter inte som någon av de där snubbarna som berättar om sig själva i affärspressen, som har en välpolerad och tillrättalagt story om hur de började sälja jordgubbar som sjuåringar eller vad det nu kan vara som ledde dem till att bli så himla framgångsrika. Lyssna på avsnittet för att höra honom berätta hur han växte, utan en plan.

“Nästa steg” är en podd från Vad Vi Vet, tjänsten som snabbt gör dig mer allmänbildad i aktuella ämnen. Skaffa ett gratiskonto på vadvivet.se 

Programledare: Per Grankvist @pergrankvist Redaktör: Andrea von Essen. Klippning: Jens Back. Publicering: Sara Lundgren. Mixning: Stray Dog Studios.  

Podden presenteras av Almi. Läs mer om vad de kan göra för dig på almi.se/tasteget


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vad Vi Vet.
Nästa steg
Nästa steg är podden för företagare som vill lära av andra. I varje avsnitt hör du helt vanliga, vettiga företagare från hela Sverige som berättar hur de tog nästa steg i sin egen och företagets utveckling. Lärorik, underhållande och konkret. Lyssna så förstår varför "Nästa steg" blivit en av Sveriges populäraste poddar om entreprenörskap!