Vad Vi Vet.
Nästa steg
46. Sjukskriven som företagare
0:00
-28:13

46. Sjukskriven som företagare

Att bygga upp ett företag har liknats vid att köra tåg och lägga räls samtidigt. Och nog är det lätt att man bara kör på i allt snabbare hastighet, utan att man tänker på det. Men tänk om man blir sjuk? Tänk om något händer som gör att man inte kan susa vidare som man har gjort? 

Maria Ergül arbetar för att hjälpa folk att inte gå i väggen och har skrivit boken “Vägra Väggen”, vis av egna erfarenheter. Så hur ställer hon sig till frågan om huruvida man kan vara sjukskriven som företagare? Svaret är ja, men med ett villkor. “Ibland kanske man inte har något alternativ än att vara sjuk och en smart företagare har då satt upp sitt företag så att de kan fortsätta rulla utan att du aktivt deltar. Om inte så skulle jag säga nej”, konstaterar Ergül. Lyssna på avsnittet för att höra Ergül berätta mer om hur man kan vara sjukskriven som företagare, och hur man undviker en av de vanligaste hälsofällorna. Läs mer på vadvivet.se/sjukskriven-foretagare


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vad Vi Vet.
Nästa steg
Nästa steg är podden för företagare som vill lära av andra. I varje avsnitt hör du helt vanliga, vettiga företagare från hela Sverige som berättar hur de tog nästa steg i sin egen och företagets utveckling. Lärorik, underhållande och konkret. Lyssna så förstår varför "Nästa steg" blivit en av Sveriges populäraste poddar om entreprenörskap!