Vad Vi Vet.
Nästa steg
47. Jobba effektivare
0:00
-33:45

47. Jobba effektivare

Att arbeta smartare är något som de flesta företagare antagligen jobbar med. Vi vet alla hur mejl, möten och olika saker kan äta upp ens tid. I avsnitt 47 av “Nästa steg” ger Mansur “Manne” Köyluoglu som driver företaget “Effektiv nu", praktiska råd för hur man jobbar effektivt.

-Det är att vi inte har koll på läget som skapar oro, och i sin tur stress. När vi aldrig kan slappna av, och alltid har jobbet i tankarna, får vi betydligt sämre återhämtning, konstaterar Köyluoglu.

Att bränna ut sig är en smärtsam och dyrköpt erfarenhet, men det är likväl en erfarenhet man kan bli klokare av. Det fick exempelvis Köyluoglu att inse att han borde starta företag, vilket förstås låter kontraintuitivt. Men den här gången var ambitionen att jobba smart. 

Eftersom vi är vanedjur är det svårt att förändra sig över en natt, förklarar Köyluoglu. Men om man byter ut bit för bit, börjar med något och sen lägger till något annat, kan man långsamt bli bättre och bättre. Lyssna på avsnittet för att höra Köyluoglu ge praktiska råd för att arbeta smartare. Läs mer på vadvivet.se/jobba-smartare


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vad Vi Vet.
Nästa steg
Nästa steg är podden för företagare som vill lära av andra. I varje avsnitt hör du helt vanliga, vettiga företagare från hela Sverige som berättar hur de tog nästa steg i sin egen och företagets utveckling. Lärorik, underhållande och konkret. Lyssna så förstår varför "Nästa steg" blivit en av Sveriges populäraste poddar om entreprenörskap!