Vad Vi Vet.
Nästa steg
49. Dags att ge upp?
0:00
-35:11

49. Dags att ge upp?

Om du driver företag vet du att det verkligen inte är som det ofta beskrivs i tidningarna. Man kämpar på, humöret är kopplat till likviditeten och i början känns det ofta som att man varierar kalldushar med kallsupar. Är det bara så det är, eller är det ett tecken på att det är dags att ge upp?

Det finns lika många anledningar till att driva företag som det finns företagare och därmed lika många svar på när man ska kämpa vidare och när man ska ge upp. Och måste man ge upp helt eller bara till hälften?

Detta och mycket mer har Helena Ivarsson på Like a boss Academy upplevt. Lyssna på avsnitt 49 av podden Nästa Steg för att höra Ivarsson berätta om hur hon gav upp men fortsatte ändå.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vad Vi Vet.
Nästa steg
Nästa steg är podden för företagare som vill lära av andra. I varje avsnitt hör du helt vanliga, vettiga företagare från hela Sverige som berättar hur de tog nästa steg i sin egen och företagets utveckling. Lärorik, underhållande och konkret. Lyssna så förstår varför "Nästa steg" blivit en av Sveriges populäraste poddar om entreprenörskap!